Offertes uit jouw regio

Vergelijk binnen 1 minuut

Zonnepanelen offerte vergelijken

Je wilt zonnepanelen op je dak maar ziet door de bomen het bos niet meer. Bij Xperty ontvang jij binnen een paar klikken concurrerende zonnepanelen offertes uit jouw regio.

Hoe werkt het?

  1. Vul je gegevens in
  2. Wij sturen je aanvraag naar de beste leveranciers in jouw regio
  3. Ontvang zonnepanelen offertes op maat
  4. Kies voor het bedrijf met de beste deal

Zonnepanelen Huren, kopen of toch leasen?

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om het aanschaffen van zonnepanelen. Elke situatie heeft zijn voordelen, maar ook nadelen. Bekijk daarom goed welke manier het beste bij jouw situatie past.

Zonnepanelen Huren

Bij zonnepanelen huren betaal je een maandelijkse huurprijs. Deze huurprijs is inclusief de kosten van de zonnepanelen, de omvormer en de installatie. Ook zit onderhoud en eventuele reparaties bij de prijs inbegrepen. Op het moment dat de zonnepanelen op het dak liggen bespaar je direct bij je energieleverancier zonder dat je een grote investering hebt moeten doen.

Zonnepanelen Leasen

Wanneer je zonnepanelen gaat leasen betaal je, net als bij huren, een maandelijks vast bedrag, maar zijn de panelen wel direct in jouw bezit. Dit komt omdat je de panelen mag houden na de afgesproken periode. Het voordeel hiervan is dat je woning direct meer waard wordt en je recht hebt op de BTW-teruggave.

Zonnepanelen Kopen

Wanneer je zonnepanelen wilt kopen betaal je geen maandelijks bedrag doordat je de gehele investering vooraf doet. Wanneer de panelen op het dak liggen begin je direct met het terugverdienen van de investering. Afhankelijk van de kwaliteit en ligging verdient een gemiddeld systeem zichzelf terug tussen de 5 en 9 jaar.

Waarom zonnepanelen offertes vergelijken via Xperty?

Wil jij niet teveel betalen voor jou zonnepanelen of weet je niet welk bedrijf geschikt is voor jouw situatie? Tegenwoordig zijn er zoveel zonnepanelen leveranciers waardoor het bijna onmogelijk is om elke bedrijf te vergelijken. Wij van Xperty ondersteunen hierbij en hebben daarom de eerste voorselectie al gedaan. Wij werken uitsluitend samen met de bedrijven die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Hierdoor hoef jij alleen nog maar de keuze te maken voor het bedrijf die bij jou past. Offertes vergelijken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Bespaar tijd

Betrouwbare monteurs

100% vrijblijvend

Altijd in jouw regio

1
Aantal aanvragen deze maand

Makkelijk en overzichtelijk

Ik vind het altijd fijn om verschillende offertes te vergelijken, maar ik wist niet goed bij welk bedrijf ik dat moest doen. Via Xperty kreeg ik binnen 24 uur al mijn eerste offerte. Echt super!

Dirk van Dijk

Binnen 24 uur

Binnen 24 uur ontving ik de eerste offerte al. Uiteindelijk de dakkapel laten plaatsen via één van de aangesloten aannemers en aardig wat geld bespaard

Jan de Wilde

Top service

Meerdere offertes ontvangen van bouwbedrijven uit de buurt die we niet kenden. Een mooie erker laten bouwen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Fam v.d. Veen

Veelgestelde vragen zonnepanelen

Wij sturen je aanvraag naar maximaal 4 bedrijven. Je persoonlijke Xperty adviseur beoordeelt elke aanvraag individueel en zoeken naar de beste match. Wanneer wij een leverancier hebben gevonden die voldoet aan jouw wensen, sturen wij de aanvraag door en jij ontvangt hier een bevestiging van. De leverancier reageert vervolgens zo snel mogelijk met een persoonlijke offerte op maat.

Doorgaans ontvang je binnen 24 uur al de eerste offerte. Echter kan het voorkomen dat een leverancier meer informatie nodig is om een offerte op maat te kunnen maken. De leverancier zal dan eerst telefonisch contact opnemen om de aanvraag te bespreken en zal o.b.v dit gesprek een offerte uitbrengen. Wanneer je denkt dat er iets is fout gegaan kan je altijd contact opnemen met info@xperty.nl.

Wanneer je via Xperty een offerte aanvraag doet, is dit altijd vrijblijvend en gratis. Je zit nergens aan vast en kan er altijd voor kiezen om niet in te gaan op de ontvangen offertes. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Het is mogelijk om de aanvraag te veranderen of te annuleren, wanneer de aanvraag nog niet is verzonden. Wanneer de aanvragen al verzonden zijn kan je het best rechtstreeks contact opnemen met het desbetreffende bedrijf. Deze kan je vervolgens verder helpen en een aangepaste offerte maken.