Woningbeveiliging

1. Plaats je aanvraag

Geef zo gedetailleerd mogelijk aan wat er moet gebeuren en wat je verwacht van een bedrijf.

2. Ontvang offertes

De meeste vakmannen reageren al binnen 24 uur met een concurrerende offerte.

3. Kies de beste deal

Vergelijk de verschillende offertes en kies voor de beste deal!

Bedrijven in jouw regio

Waarom vergelijken via Xperty?

Beveilig je woning
Altijd vakmannen in jouw regio
Beste deal garantie
Vrijblijvend advies

Wat klanten zeggen over Xperty

Makkelijk en overzichtelijk

Ik vind het altijd fijn om verschillende offertes te vergelijken, maar ik wist niet goed bij welk bedrijf ik dat moest doen. Via Xperty kreeg ik binnen 24 uur al mijn eerste offerte. Echt super!

Dirk van Dijk

Bespaar geld én krijg de beste vakmannen uit jouw regio

Kies je specialist

Alarmsystemen

Krijg een alarmsysteem op maat voor je koop- of huurwoning. Ontvang binnen 24 uur offertes van bedrijven uit jouw regio.

Camerabeveiliging

Creëer een veilig gevoel in je eigen woning, door altijd te weten wat er gebeurt in je woning. Ontvang vrijblijvend advies op maat.

Inbraakbeveiliging

Je woning voorzien van de beste inbraakbeveiliging? Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontvang advies op maat.

Brandbeveiliging

Op zoek naar rookmelders, brandblussers, schuimblussers of branddetectie voor je woning? Kom achter de verschillende mogelijkheden om jouw woning veiliger te maken.

Veelgestelde vragen

Doorgaans ontvang je binnen 24 uur al de eerste offerte. Echter kan het voorkomen dat een leverancier meer informatie nodig is om een offerte op maat te kunnen maken. De leverancier zal dan eerst telefonisch contact opnemen om de aanvraag te bespreken en zal o.b.v dit gesprek een offerte uitbrengen. Wanneer je denkt dat er iets is fout gegaan kan je altijd contact opnemen met info@xperty.nl.

Wanneer je via Xperty een offerte aanvraag doet, is dit altijd vrijblijvend en gratis. Je zit nergens aan vast en kan er altijd voor kiezen om niet in te gaan op de ontvangen offertes. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Het is mogelijk om de aanvraag te veranderen of te annuleren, wanneer de aanvraag nog niet is verzonden. Wanneer de aanvragen al verzonden zijn kan je het best rechtstreeks contact opnemen met het desbetreffende bedrijf. Deze kan je vervolgens verder helpen en een aangepaste offerte maken.