Ontvang de beste klus offertes

blog-08

1. Plaats je aanvraag

Geef zo gedetailleerd mogelijk aan wat er moet gebeuren en wat je verwacht van een bedrijf.

2. Ontvang offertes

De meeste vakmannen reageren al binnen 24 uur met een concurrerende offerte.

3. Kies de beste deal

Vergelijk de verschillende offertes en kies voor de beste deal!

Bedrijven in jouw regio

Waarom vergelijken via Xperty?

Bespaar geld
Altijd bedrijven in jouw regio
Beste deal garantie
Vrijblijvend advies

Wat klanten zeggen over Xperty

Makkelijk en overzichtelijk

Ik vind het altijd fijn om verschillende offertes te vergelijken, maar ik wist niet goed bij welk bedrijf ik dat moest doen. Via Xperty kreeg ik binnen 24 uur al mijn eerste offerte. Echt super!

Dirk van Dijk

Bespaar geld én krijg de beste vakmannen uit jouw regio

Kies je specialist

Hoveniers

Een hovenier kan je inzetten voor zowel de kleine als de grote klussen in de tuin. Van onkruid verwijderen tot aan het snoeien van bomen, vraag hier vrijblijvend offertes aan.

Dakdekkers

Een dakdekker kan je helpen bij alle klussen op je dak. Ben je van plan om een dakkapel te plaatsen? Of moet je gehele dak vervangen worden? Vraag dan hier bij verschillende dakdekkers offertes aan!

Stukadoors

Hebben je muren wel een opfrisbeurt nodig? Schakel dan een professionele stukadoor in. Hierdoor ben je verzekerd dat de muren nog jaren mee gaan.

Schilders

Vind hier de beste schilder voor zowel binnen als buiten. Vraag verschillende offertes aan en kies de beste schilder uit jouw regio.

Veelgestelde vragen

Doorgaans ontvang je binnen 24 uur al de eerste offerte. Echter kan het voorkomen dat een leverancier meer informatie nodig is om een offerte op maat te kunnen maken. De leverancier zal dan eerst telefonisch contact opnemen om de aanvraag te bespreken en zal o.b.v dit gesprek een offerte uitbrengen. Wanneer je denkt dat er iets is fout gegaan kan je altijd contact opnemen met info@xperty.nl.

Wanneer je via Xperty een offerte aanvraag doet, is dit altijd vrijblijvend en gratis. Je zit nergens aan vast en kan er altijd voor kiezen om niet in te gaan op de ontvangen offertes. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Het is mogelijk om de aanvraag te veranderen of te annuleren, wanneer de aanvraag nog niet is verzonden. Wanneer de aanvragen al verzonden zijn kan je het best rechtstreeks contact opnemen met het desbetreffende bedrijf. Deze kan je vervolgens verder helpen en een aangepaste offerte maken.