Woning verduurzamen

banner-02

1. Plaats je aanvraag

Geeft zo veel mogelijk informatie zodat de bedrijven een offerte op maat kunnen opstellen.

2. Ontvang offertes

Bedrijven nemen meestal binnen 24 uur contact op. Dit kan doormiddel van een offerte zijn, of ze vragen om meer informatie.

3. Kies de beste deal

Leg de verschillende offertes naast elkaar en begin met vergelijken. Kies uiteindelijk voor het bedrijf die het beste aansluit op jullie wensen.

Installateurs in jouw regio

Waarom je woning verduurzamen?

Bespaar op je maandelijkse lasten
Goed voor het milieu
Woning meerwaarde

Wat klanten zeggen over Xperty

Makkelijk en overzichtelijk

Ik vind het altijd fijn om verschillende offertes te vergelijken, maar ik wist niet goed bij welk bedrijf ik dat moest doen. Via Xperty kreeg ik binnen 24 uur al mijn eerste offerte. Echt super!

Dirk van Dijk

Bespaar geld én krijg de beste vakmannen uit jouw regio

Wat ga jij verduurzamen?

Warmtepomp

Een warmtepomp is een duurzaam en zuinig alternatief voor je cv-ketel. Met een warmtepomp bespaar je gemiddeld 70% gas!

Muurisolatie

Muur isolatie is een erg goede oplossing om warmte te behouden.
Een muur isoleren kan op 2 verschillende manier: Spouwmuurisolatie en Massieve muurisolatie.

Zonnepanelen

Het opwekken van zonne-energie door middel van zonnepanelen is een milieuvriendelijke manier om een lagere stroomrekening te krijgen.

dakisolatie

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je dak te isoleren en dit kan zowel binnen als buiten. Zoldervloerisolatie en schuin dak isolatie gebeurt vanaf de binnenkant. Plat dak isolatie wordt via de buitenkant gedaan.

Thuisaccu

Heb je al zonnepanelen en wil je graag je eigen zonne-energie gaan opslaan? Dan is een thuisaccu de makkelijkste manier of volledig onafhankelijk te worden.

vloerisolatie

Je vloer isoleren kan op verschillende manieren. Zo kan je gebruik maken van je kruipruimte, of je vloer vanaf boven beginnen te isoleren. Beide manieren werken goed alleen verschilt het per situatie wat verstandig is.

Zonneboiler

Zonnecollectoren kunnen een mooie aanvulling zijn op je huidige verwarming om extra goedkope warmte te leveren.

Veelgestelde vragen over verduurzamen

Het is vaak niet makkelijk om te bepalen waar jullie woning behoefte aan heeft. Is het verstandig om eerst te investeren in isolatie? Of toch zonnepanelen? Wij begrijpen heel goed dat dit een moeilijke keuze is en helpen jullie graag bij dit proces. Het is namelijk ook mogelijk om een vrijblijvende adviesgesprekken te plannen met de verschillende bedrijven in jullie regio. Deze komen langs en bespreken samen met u de verschillende mogelijkheden en brengen op basis daarvan een vrijblijvende offerte uit.

Doorgaans ontvang je binnen 24 uur al de eerste offerte. Echter kan het voorkomen dat een leverancier meer informatie nodig is om een offerte op maat te kunnen maken. De leverancier zal dan eerst telefonisch contact opnemen om de aanvraag te bespreken en zal o.b.v dit gesprek een offerte uitbrengen. Wanneer je denkt dat er iets is fout gegaan kan je altijd contact opnemen met info@xperty.nl.

Wanneer je via Xperty een offerte aanvraag doet, is dit altijd vrijblijvend en gratis. Je zit nergens aan vast en kan er altijd voor kiezen om niet in te gaan op de ontvangen offertes. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Het is mogelijk om de aanvraag te veranderen of te annuleren, wanneer de aanvraag nog niet is verzonden. Wanneer de aanvragen al verzonden zijn kan je het best rechtstreeks contact opnemen met het desbetreffende bedrijf. Deze kan je vervolgens verder helpen en een aangepaste offerte maken.