Beveiliging offertes uit jouw regio

Vergelijk binnen 1 minuut

Beveiliging offertes vergelijken

Inbraakbeveiliging heb je in verschillende soorten en maten en daarom is het zo lastig om een systeem te kiezen die bij jou past. Bij Xperty ontvang jij binnen een paar klikken persoonlijk advies en concurrerende offertes van professionele bedrijven uit jouw regio.

Hoe werkt het?

  1. Vul je gegevens in
  2. Wij sturen je aanvraag naar de beste bedrijven in jouw regio
  3. Ontvang persoonlijke Inbraakbeveiliging offertes
  4. Kies voor het bedrijf met de beste deal

Waarom verschillende offertes vergelijken via Xperty?

Thuis moet een fijne plek zijn waar iedereen zich veilig voelt. Een goed beveiligingssysteem kan je de rust geven waar je naar zoekt, alleen is het wel belangrijk om goed bedrijf te kiezen.  Wij van Xperty ondersteunen hierbij en hebben daarom de eerste voorselectie al gedaan. Wij werken alleen met bedrijven die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Hierdoor weet jij dat je alleen maar offertes kan ontvangen van bedrijven die weten wat ze doen én kan je kiezen voor het bedrijf die bij jou past! Offertes vergelijken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Bespaar tijd

Betrouwbaar en gecertificeed

100% vrijblijvend

Altijd in jouw regio

1
Aantal aanvragen deze maand

Makkelijk en overzichtelijk

Ik vind het altijd fijn om verschillende offertes te vergelijken, maar ik wist niet goed bij welk bedrijf ik dat moest doen. Via Xperty kreeg ik binnen 24 uur al mijn eerste offerte. Echt super!

Dirk van Dijk

Binnen 24 uur

Binnen 24 uur ontving ik de eerste offerte al. Uiteindelijk de dakkapel laten plaatsen via één van de aangesloten aannemers en aardig wat geld bespaard

Jan de Wilde

Top service

Meerdere offertes ontvangen van bouwbedrijven uit de buurt die we niet kenden. Een mooie erker laten bouwen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Fam v.d. Veen

Veelgestelde vragen

Wij sturen je aanvraag naar maximaal 4 bedrijven. Je persoonlijke Xperty adviseur beoordeelt elke aanvraag individueel en zoeken naar de beste match. Wanneer wij een leverancier hebben gevonden die voldoet aan jouw wensen, sturen wij de aanvraag door en jij ontvangt hier een bevestiging van. De leverancier reageert vervolgens zo snel mogelijk met een persoonlijke offerte op maat.

Doorgaans ontvang je binnen 24 uur al de eerste offerte. Echter kan het voorkomen dat een leverancier meer informatie nodig is om een offerte op maat te kunnen maken. De leverancier zal dan eerst telefonisch contact opnemen om de aanvraag te bespreken en zal o.b.v dit gesprek een offerte uitbrengen. Wanneer je denkt dat er iets is fout gegaan kan je altijd contact opnemen met info@xperty.nl.

Wanneer je via Xperty een offerte aanvraag doet, is dit altijd vrijblijvend en gratis. Je zit nergens aan vast en kan er altijd voor kiezen om niet in te gaan op de ontvangen offertes. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Het is mogelijk om de aanvraag te veranderen of te annuleren, wanneer de aanvraag nog niet is verzonden. Wanneer de aanvragen al verzonden zijn kan je het best rechtstreeks contact opnemen met het desbetreffende bedrijf. Deze kan je vervolgens verder helpen en een aangepaste offerte maken.