Hovenier offertes uit jouw regio

Vergelijk binnen 1 minuut

Hovenier offerte vergelijken

Je wilt je tuin opnieuw aanleggen of je zoekt iemand die je tuin kan onderhouden. Doordat er zo veel verschillende hoveniers zijn is het haast onmogelijk overal op te letten. Bij Xperty ontvang jij binnen een paar klikken concurrerende hovenier offertes van professionele bedrijven uit jouw regio.

Hoe werkt het?

  1. Vul je gegevens in
  2. Wij sturen je aanvraag naar de beste hoveniers in jouw regio
  3. Ontvang persoonlijke hovenier offertes
  4. Kies voor het bedrijf met de beste deal

Waarom hovenier offertes vergelijken via Xperty?

Wil jij niet teveel betalen of weet je niet welke hovenier geschikt is voor jouw situatie? Je bent opzoek naar een professionele hovenier die weet wat ze doen en dat natuurlijk voor de best mogelijke prijs. Wij van Xperty ondersteunen hierbij en hebben daarom de eerste voorselectie al gedaan. Wij werken alleen met hoveniers die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Hierdoor weet jij dat je alleen maar offertes kan ontvangen van bedrijven die weten wat ze doen én kan je kiezen voor de hovenier die bij jou past! Offertes vergelijken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Bespaar tijd

Betrouwbare hoveniers

100% vrijblijvend

Altijd in jouw regio

1
Aantal aanvragen deze maand

Makkelijk en overzichtelijk

Ik vind het altijd fijn om verschillende offertes te vergelijken, maar ik wist niet goed bij welk bedrijf ik dat moest doen. Via Xperty kreeg ik binnen 24 uur al mijn eerste offerte. Echt super!

Dirk van Dijk

Binnen 24 uur

Binnen 24 uur ontving ik de eerste offerte al. Uiteindelijk de dakkapel laten plaatsen via één van de aangesloten aannemers en aardig wat geld bespaard

Jan de Wilde

Top service

Meerdere offertes ontvangen van bouwbedrijven uit de buurt die we niet kenden. Een mooie erker laten bouwen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Fam v.d. Veen

Veelgestelde vragen

Wij sturen je aanvraag naar maximaal 4 bedrijven. Je persoonlijke Xperty adviseur beoordeelt elke aanvraag individueel en zoeken naar de beste match. Wanneer wij een leverancier hebben gevonden die voldoet aan jouw wensen, sturen wij de aanvraag door en jij ontvangt hier een bevestiging van. De leverancier reageert vervolgens zo snel mogelijk met een persoonlijke offerte op maat.

Doorgaans ontvang je binnen 24 uur al de eerste offerte. Echter kan het voorkomen dat een leverancier meer informatie nodig is om een offerte op maat te kunnen maken. De leverancier zal dan eerst telefonisch contact opnemen om de aanvraag te bespreken en zal o.b.v dit gesprek een offerte uitbrengen. Wanneer je denkt dat er iets is fout gegaan kan je altijd contact opnemen met info@xperty.nl.

Wanneer je via Xperty een offerte aanvraag doet, is dit altijd vrijblijvend en gratis. Je zit nergens aan vast en kan er altijd voor kiezen om niet in te gaan op de ontvangen offertes. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Het is mogelijk om de aanvraag te veranderen of te annuleren, wanneer de aanvraag nog niet is verzonden. Wanneer de aanvragen al verzonden zijn kan je het best rechtstreeks contact opnemen met het desbetreffende bedrijf. Deze kan je vervolgens verder helpen en een aangepaste offerte maken.